Siliconen bowl met zuignap - Tradewinds

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU1399

Aan tafel met Mushie (155)

Van fruitpap, lekker soep tot spaghetti en meer. Wat je je kleintje ook wil voorschotelen het zal smaken in deze onbreekbare bowl uit zacht siliconen in een mooie blauwe kleur.

En het allerleukste? Deze geweldige Mushie kom blijft aan de tafel kleven. Zo wordt morsen tot een minimum beperkt en kan je kindje in stijl zelfstandig leren eten.

13,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.018.47

TypeBowls
KleurBlauw

Siliconen kom met zuignap Tradewinds uit de dinerware collectie van MUSHIE is een perfecte match met het Mushie bestek, de bekers en ander servies. Onbreekbaar, veilig, handig en ook verkrijgbaar in tal van andere trendkleuren.

Dit diep bordje heeft een zuignap aan de onderkant die hem op zijn plaats houdt, waardoor morsen tot een minimum wordt beperkt terwijl je kleintjes zelfstandig leren eten.

Dankzij het voedselveilig siliconen materiaal kan je de maaltijd van je mini veilig en direct in de bowl opwarmen - zonder dat je bang hoeft te zijn dat dingen te heet worden voor de vingers van je baby. De handige kom met zuignap is bovendien onbreekbaar.

Materiaal: 100% siliconen - onbreekbaar en makkelijk proper te maken

Afmetingen: 9 cm x 9 cm, 5 cm hoog

Onderhoud: met de hand wassen met water en milde zeep • te gebruiken op een glad, droog en schoon oppervlak om optimale zuigkracht te garanderen • magnetron- en ovenbestendig tot 200°C

Herkomst: ontworpen in Zweden

_

De zacht kleuren en heerlijke materialen maken van het servies van MUSHIE elegante musthaves om elke dag te gebruiken en je kapoenen voor te schotelen in stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Aan tafel met Mushie
Inspiratie en stories