slim rekenspel 'het masker van Amon Ra'

Slim rekenspel - het masker van Amon Ra

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15931

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Vannacht begint de geheime missen "Amon Ra". Het team van vier gewiekste geheim agenten breekt bij het museum in en kraakt met precieze...

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5769

Leeftijdvanaf 8 jaar

Vannacht begint de geheime missen "Amon Ra". Het team van vier gewiekste geheim agenten breekt bij het museum in en kraakt met precieze berekeningen de ingewikkelde codes van het beveiligingssysteem. Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen, de met de dobbelstenen gegooide getallen moeten zo worden gecombineerd dat de uitkomsten met de codegetallen overeenkomen. Wie slaagt er als eerste in om langs alle foto-elektrische versperringen te komen en het kostbare masker van Amon Ra te pakken te krijgen? Geschikt voor 2-4 spelers van 8-99 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.55.322.30.613
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories