pop - Theo

Snoezige pop - Theo

Staat: Nieuw product

Haba

HAB142

poppen wereld van Haba (55)

Theo is een zachte en soepele eerste pop. Een prima - soms ontdeugend - speelkameraadje maar ook een mooi welkomstcadeau voor baby’s . Hij komt verpakt in een hoogwaardige cadeauverpakking en speelt graag met de andere lappenpoppen van Haba!

25,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303149

TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze snoezige pop is de zachtste knuffelvriend die kinderen kennen. Vanaf de eerste dag vergezelt hij zijn kleine eigenaar bij elk uitstapje. Hij biedt troost als er tranen vloeien, houdt ervan urenlang te spelen en te ontdekken en waakt tijdens het slapen.

Geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar.

Afmetingen: 24 x 9 cm

Materiaal: polyester

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.216.815.30.296
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories