Soft Cuddly Friends grote eenhoorn Floppy Unica

Staat: Nieuw product

Steiff

BER124

Floppy Unica van Steiff is een betoverd dier. Haar fel blauwe ogen, prachtig lange manen en staart, heerlijk zachte pels, gouden hoorn, geborduurde details, zachte hoeven, ... en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Alle Steiff knuffels zijn afgewerkt tot in de kleinste details en gemaakt uit hoogwaardige materialen. Vriendjes voor het leven dus!

44,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 087769

Uit de Soft Cuddly Friends-collectie van Steiff komt deze zittende eenhoorn, Floppy Unica heeft een hoog knuffelgehalte dankzij de zachte pluche pels, een lange staart, manen, schitterende hoorn en geborduurde details. Dit zacht magisch dier blijft perfect rechtop zitten en ze heeft fel blauwe ogen. Op haar bil staan 3 beige sterren geborduurd. Een geweldige knuffel om te geven én te krijgen!

Afmetingen: 35 cm hoog

Materiaal: buitenkant uit zachte pluche - gevuld met synthetisch materiaal - afgewerkt met veiligheid oogjes en een 'button in the ear' uit roestvrij staal.

Wasadvies: wasbaar op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast

Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van klassieke, wondermooie knuffels. Ze gebruiken een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen zodat ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1435350.53
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.