Soft Cuddly Friends eenhoorn Unica Babe (22cm)

Soft Cuddly Friends kleine eenhoorn Unica Babe

Staat: Nieuw product

Steiff

BER123

Deze zachte eenhoorn sluit zonder twijfel snel vriendschap met ieder kleintje dat houdt van spelen, een dagelijkse portie magie en knuffelen.

Alle Steiff knuffels zijn heerlijk zacht, afgewerkt tot in de kleinste details en gemaakt uit hoogwaardige materialen. Vriendjes voor het leven dus!

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 241796

Unica Babe is een liggende eenhoorn uit de Soft Cuddly Friends-collectie van Steiff. Met langere paarse pluche voor de staart en geborduurde details. Een lief geschenk idee voor ieder kind!

Afmetingen: 22 cm hoog

Materiaal: buitenkant uit zachte pluche - gevuld met synthetisch materiaal - afgewerkt met een 'button in the ear' uit roestvrij staal

Wasadvies: wasbaar op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast

Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van klassieke, wondermooie knuffels. Ze gebruiken een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen zodat ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
712220.21
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.