Soft Cuddly Friends knuffelhond Taffy (30cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER112

Hallo, jij daar ! Wil je misschien mijn vriendje zijn?

Deze schattige, 30 cm grote Soft Cuddly Friends hond Taffy is geschikt als speelkameraadje voor zowel kleine als grotere kinderen. In het zitvlak en in de vier poten zijn granulaatzakjes verwerkt. Deze stimuleren de tastzin en de nieuwsgierigheid, want kinderen kunnen ze goed vastgrijpen.

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 083648

Deze grijs gemêleerde knuffelhond Taffy met zijn hoge aaibaarheidsfactor is het perfecte vriendje om overdag mee te spelen en te ravotten, en om 's nachts mee te knuffelen en weg te dromen.

Ontdek de nieuwe collectie plushdieren van Steiff: de Soft Cuddly Friends. Absoluut niet gemaakt om zomaar in de kast te liggen, maar om overal met je kind naar toe te gaan. Ze zullen vast en zeker beste maatjes worden. Met hun ultra-zachte plushe vacht, moderne designs en prachtige kwaliteit, zullen ze niet alleen kinderen maar ook hun ouders bekoren. De Soft Cuddly Friends zijn helemaal klaar om gekust, geknuffeld en geaaid te worden, net zoals hun beroemde 'Knop in Oor'-neefjes sinds 1880 toen Margarethe Steiff begon met het maken van knuffeldieren.

Formaat: 30 cm
Materiaal: knuffelzacht pluche
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: in de wasmachine wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.330.10.22
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.