Soft Cuddly Friends teddybeer Honey (28cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER106

Knuffelbeer zoekt een speelmaatje !

De naam van de Soft Cuddly Friends-teddybeer Honey zegt het eigenlijk al: deze 28 cm grote vriend met zijn honigzoete lach verovert alle kinderharten. Samen met Honey zal je kindje vast en zeker heel wat avonturen beleven !

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 113420

Honey is een superzachte knuffelbeer met granulaatzakjes in het zitvlak, in de poten en in de voetzolen. Die zorgen ervoor dat hij stevig zit. Maar ook voor het leren van grijpbewegingen zijn ze optimaal geschikt.

Ontdek de nieuwe collectie plushdieren van Steiff: de Soft Cuddly Friends. Absoluut niet gemaakt om zomaar in de kast te liggen, maar om overal met je kind naar toe te gaan. Ze zullen vast en zeker beste maatjes worden. Met hun ultra-zachte plushe vacht, moderne designs en prachtige kwaliteit, zullen ze niet alleen kinderen maar ook hun ouders bekoren. De Soft Cuddly Friends zijn helemaal klaar om gekust, geknuffeld en geaaid te worden, net zoals hun beroemde 'Knop in Oor'-neefjes sinds 1880 toen Margarethe Steiff begon met het maken van knuffeldieren.

Formaat: 28 cm
Materiaal: knuffelzacht pluche
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: in de wasmachine wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.250.090.22
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.