Spannend gezelschapsspel - Drakentoren

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30518

Gezelschapsspelen van HABA (144)

De schrikwekkende draak heeft de prinses in zijn toren opgesloten. Meteen snellen de prins en zijn kameraden ter hulp. Enkel met een goed geheugen en veel behendigheid slagen jullie er samen in om de prinses te redden voor de draak alles ten val brengt. Let op! Wanneer de draak aan het touwt trek, stort de hele stelling in.

37,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302649

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Inhoud: 1 draak Tarax met rots, 1 toren (met balkonring, torenring, kamer en 4 balken), 1 spelbord, 1 prinses Zaffira, 4 schuifkaartjes (1 prins, 3 ridders), 12 kameraden in 5 kleuren, 4 verdiepingen van de stelling, 22 bouwkaartjes, 1 handleiding.
Materiaal: kunststof, karton, hout.
Aantal spelers: 2-4.
Speelduur: ca. 15 min.
Niet geschikt voor kids jonger dan 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
34.5934.51.55
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories