coffre à jouets en raphia Circus 'girafe & lion' - large

speelgoedmand Circus 'giraffe & lion'

Staat: Nieuw product

Rice

KZ26711

In deze mand kunnen kleine circusartiesten hun speelgoed opbergen. Een giraf en een leeuw stelen de show, kan jij hun act nadoen?
De ...

89,90 €

62,93 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

In deze mand kunnen kleine circusartiesten hun speelgoed opbergen. Een giraf en een leeuw stelen de show, kan jij hun act nadoen?
De Circus speelgoedmand is handgemaakt uit raffia. Het fantasierijke design moedigt spelen aan. Pas bij het opruimen verandert het circus in een functionele opbergmand. Dat maakt ook mama's blij! Afmetingen: 50x41x37 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5041371.2
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :BSHOU-LCIRAN