panier à jouets cylindrique Wildlife 'biche'

speelgoedmand 'little tree - fawn'*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ28914

Knuffels, bouwblokken, poppen, puzzels, ballen,... ligt de woonkamer er vol van? Dan is het tijd om op te ruimen!

39,95 €

25,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Knuffels, bouwblokken, poppen, puzzels, ballen,... ligt de woonkamer er vol van? Dan is het tijd om op te ruimen! Dankzij de handvaten kan je de speelgoedmand heel eenvoudig door het huis dragen. Zo is de klus in een wip geklaard! De mand is niet alleen handig, maar ziet er ook super leuk uit.

Alle opbergers van Lässig zijn deels gemaakt uit gerecycleerd polyester. Het Repreve ® certificaat garandeert dat de materialen geproduceerd zijn uit gebruikte, gerecycleerde PET flessen. Dit milieuvriendelijke productieproces bespaart niet alleen op grondstoffen, maar bovenal ook op energie.

Ontworpen in Duitsland.
Materiaal: 100% polyester.
Formaat: 40x48x40 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4048400.5
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.