bord banaan

Speels bord - banaan

Staat: Nieuw product

Rice

KZ40914

SHINE - Rice (22)

Dit heerlijke retro bord is bedekt met een mintgroen laagje email, wat extra stevigheid biedt. De grappige gele banaan bedrukking en roze rand maken het geheel helemaal af.

12,90 €

9,03 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ENLPL-PG

Het banana bord in email zorgt voor een vleugje retro in je keuken. Het bord is niet alleen leuk op de keukentafel, het is ook perfect voor op het terras of bij een picknick. Niet geschikt voor de magnetron of de vaatwasser.

Afmetingen: ∅ 24 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.010.240.25
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie SHINE - Rice
Inspiratie en stories