Speeltapijt - Traffico*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13644

Broem, brrrroemm op dit kleurrijk speeltapijt met straten rijden de speelgoedauto's door de straten voordat ze op de parkeerplaats gaan uitrusten.

Maar pas op: voorrang verlenen op de volgende kruising en op tijd stoppen voor de zebrapaden.

119,00 €

59,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : *

CollectieKinderkamer
TypeSpeelmat/Boxkleed
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 40 %

Vierkant speelkleed Traffico van HABA met kleurrijke straten om met je autootjes op te spelen. Erg leuk en zacht om op te spelen en te leggen in de kinderkamer of speelkamer.


Materiaal: 100% polyester met onderlaag van latex, wasbaar op 30°C

Afmetingen: 133 x 133 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13313304
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!