Spiekpietjespop meisje

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP014

"Dit allerkleinste Pietje zal kijken waar de bewoners van je huis of klas van houden, en me dat vertellen. Zo kom ik precies te weten wie welke cadeautjes leuk vindt, en wie er misschien een extra cadeautje verdient. Pas je goed op dit Spiekgrietje?"

Groetjes, Sinterklaas

22,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889025

De Spiekpietjes zijn een concept en een boekenreeks uit hoofd en hand van Thaïs Vanderheyden. Bij de boeken hoort een Spiekgrietjespop.

Voor wie de Spiekpietjes nog niet zou kennen,: De Spiekpietjes zijn kleine geheimzinnige Sinterklaashulpjes. Elk jaar als de blaadjes van de bomen dwarrelen, trekken ze de wereld rond. Ze letten goed op of je dit jaar braaf bent. Er zijn ook Spiekpietjes jongenspoppen.

Het is de bedoeling dat ouders, grootouders, juffen en meesters, het popje begin november laten opduiken in huis of klas. Elke avond verplaatst het Spiekpietje zich in huis om de bewonertjes elke dag vanop een andere plaats te bespieden. Elke ochtend gaan de kinderen op zoek naar hun Spiekpietje. Spiekpietjes zitten het liefst in de hoogte op een kast, op de schouw etc. Ook keukens zijn een favoriete plek omdat ze dan goed kunnen zien wie flink zijn bordje leeg eet.
De Spiekpietjes hebben elk een klein telefoontje waarmee ze alle info naar Spanje doorbellen. Daar wordt het grote rode boek van Sinterklaas netjes aangevuld.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Ting Kit T.
  •  de 15/11/2019
Grappige knuffel. Echter had mijn dochter van 5 jaar wel door dat zo'n knuffel geen boodschapper van de Sint kan zijn. Ach, de knuffel is heerlijk zacht en dus aaibaar.
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.