Sportieve zachte pop Nick

Staat: Nieuw product

Haba

HAB096

poppen wereld van Haba (60)

Deze vrolijke blonde beachboy wil graag jouw nieuwe vriendje worden. Kan jij weerstaan aan die grote blauwe kijkers? Hij houdt van spelen en sporten, net zoals jij.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302843

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

“Hallo, ik ben Nick. Ik ben een echte sportfreak. Het allerbeste ben ik in zwemmen en voetballen.“ Deze trendy lappenpop, meet 30 cm en komt met een T-shirt, overhemd, broek met riem en schoenen. Alle kleding is gemakkelijk aan- en uit te trekken door de klittenbandsluitingen.

Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester.
Geschikt voor poppenouders vanaf 18 maanden.

Het speelgoed van HABA bevordert de ontwikkeling van je kind. Het hoogwaardige design van vorm en kleur stimuleert de zintuigelijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepast ervaring. Met HABA leert je kleine spruit de wereld spelenderwijs ontdekken.

a

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
179.5340.34
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories