Sprookjes voor prille lezers - De kleine zeemeermin

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH067

Mini cadeautjes, maxi pret! (686)

Sprookjes blijven ook vandaag betoveren en verrassen. Met de populaire reeks ‘Er was eens ...’ kunnen de jongste lezers deze klassieke verhalen zelf ontdekken.

De sprookjes klassiekers werden herschreven met eenvoudige woorden en korte zinnen. In dit nieuwe deel maken prille lezers kennis met het verhaal van ‘De kleine zeemeermin’ van Hans Christian Andersen. Zwem je mee het avontuur tegemoet?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914414

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurHans Christian Andersen
IllustratorMariachiara Di Giorgio
GenreLeren lezen
ThemaSprookjes

Sprookjesboek om zelf te lezen De kleine zeemeermin - sprookjes voor prille lezers is een aanrader voor ieder kind dat net leert lezen. Een nieuw verhaal in een succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers, al kan je er ook uit voorlezen aan kleinere kinderen. Heerlijk om je leesniveau te oefenen of om mee te nemen naar bed en nog even weg te dromen naar een sprookjeswereld.

Bekend sprookje van Hans Christiaan Andersen, herwerkt met eenvoudige woorden. Dit boek maakt deel uit van een prachtig reeks sprookjesboeken, met illustraties van Mariachiara Di Giorgio, voor beginnende lezers. In deze succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers zijn ook nog een hele reeks andere verhalen beschikbaar.

Auteur: Hans Christian Andersen
Illustrator: Mariachiara Di Giorgio
Afwerking: hardcover 
Leeftijd: vanaf 6 jaar - AVI 3
Aantal pagina's: 40
Formaat: 15,5 x 21 cm
ISBN: 9789462914414

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2115.510.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories