Sprookjes voor prille lezers - De schone slaapster

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH068

Mini cadeautjes, maxi pret! (707)

Laat je meeslepen en betoveren door dit tijdloos sprookje vertelt in eenvoudige woorden en korte zinnen, dit sprookjesboek voor prille lezers is voorzien van wondermooie tekeningen die het geheel echt af maken.

Geniet van De schone slaapster, een ideaal verhaaltje voor het slapen gaan - om zelf, samen of voor te lezen!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913912

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurGrimm
IllustratorValeria Docampo
GenreLeren lezen
ThemaSprookjes

Sprookjesboek om zelf te lezen De Schone Slaapster is een aanrader voor ieder kind dat net leert lezen. Een nieuw verhaal in een succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers, al kan je er ook uit voorlezen aan kleinere kinderen. Heerlijk om je leesniveau te oefenen of om mee te nemen naar bed en nog even weg te dromen naar een sprookjeswereld.

Bekend sprookje van de broeders Grimm, herwerkt met eenvoudige woorden. Dit boek maakt deel uit van een prachtig reeks sprookjesboeken, met illustraties van Valeria Docampo, voor beginnende lezers met leesniveau AVI 3. In deze succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers zijn ook nog een hele reeks andere verhalen beschikbaar.

Auteur: gebroeders Grimm
Illustrator: Valeria Docampo
Afwerking: hardcover 
Leeftijd: vanaf 6 jaar - AVI 3
Aantal pagina's: 40
Formaat: 15,5 x 21 cm
ISBN: 9789462913912

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2115.510.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories