Sprookjes voor prille lezers - Hans & Grietje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH004

Mini cadeautjes, maxi pret! (473)

Sprookjes blijven ook vandaag betoveren en verrassen. Nu kunnen de jongste lezers deze klassieke verhalen zelf ontdekken.

De reeks ‘Er was eens ...’ hervertelt de bekendste sprookjes in eenvoudige woorden en korte zinnen. In dit nieuwe deel maken prille lezers kennis met het alombekende verhaal van ‘Hans en Grietje’.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912434

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurGrimm
IllustratorEmmanuel Volant
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

Een nieuw verhaal in een succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers: Hans & Grietje.

Bekend sprookje van Hans Christiaan Andersen, herverteld in eenvoudige woorden. Dit boek maakt deel uit van een prachtig reeks sprookjesboeken, met illustraties van Daniela Volpari, voor beginnende lezers.

Boek voor kindjes die net leren lezen, 6 à 7 jaar.
Leesniveau: AVI-E3.
Uitgever: De Eenhoorn
Verschijningsdatum: 07/06/2017
Aantal pagina's: 30

Afwerking: Hardcover
Afmetingen: 210 x 155 mm

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.010.150.2
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories