Sprookjes voor prille lezers - Roodkapje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH090

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

De sprookjes voor prille lezers zijn een razend populaire reeks leesboeken met sprookjesachtige touch van de Belgische uitgeverij De Eenhoorn.

Sprookjes spreken tot de verbeelding. Met de populaire reeks ‘Er was eens ...’ kunnen ook de jongste lezers deze klassiekers ontdekken. De bekendste sprookjes werden herschreven met eenvoudige woorden en korte zinnen. In dit deel maken prille lezers kennis met de klassieker van de 3 Biggetjes en de Boze Wolf.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913257

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurGrimm
GenreLeren lezen
ThemaSprookjes

Sprookjesboek voor prille lezers: Roodkapje is een aanrader voor ieder kind dat net leert lezen. Een nieuw verhaal in een succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers van uitgeverij De Eenhoorn, al kan je er ook uit voorlezen aan kleinere kinderen. Heerlijk om je leesniveau te oefenen of om mee te nemen naar bed en nog even weg te dromen naar een sprookjeswereld.

Deze klassieker Roodkapje is herwerkt met eenvoudige woorden. Dit leesboek maakt deel uit van een prachtig reeks sprookjesboeken voor beginnende lezers met leesniveau AVI 3. In deze succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers zijn ook nog een hele reeks andere verhalen beschikbaar.

Auteur: Gebroeders Grimm
Illustrator: Silvia Provantini
Afwerking: hardcover 
Leeftijd: vanaf 6 jaar - AVI 3
Aantal pagina's: 40
Formaat: 15,5 x 21 cm
ISBN: 9789462913257

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21015.50.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories