Stijlvol Angela muziekdoosje Flamingo - coral rose

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD260

Slaap zacht met Liewood (64)

Een prachtig en schattig baby accessoire uit organisch katoen. Je kan Angela de Flamingo makkelijk overal aan vastmaken - het bedje, de buggy, ... - dankzij de lus met velcro. Trek zachtje aan de houten ring om het slaapliedje door de kamer te laten weerklinken en je lieveling zachtjes te laten indommelen.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12736 2201

CollectieAngela
TypeMuziekmobielen
KleurRoze

Angela muziekmobiel van LIEWOOD in de vorm van een hippe flamingo en met een prachtig kleurenpalet, met klassiek slaapliedje.

Materiaal: 100% organisch katoen
Afmetingen: 16 x 16 cm
Wasadvies: Niet wassen in de wasmachine • Niet geschikt voor de droogkast • Niet bleken • Niet strijken • Geen droogkuis • Proper maken met vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
163160.15
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories