Stoere knuffelpop leeuw Roméo - Les Broc'n Rolls

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO241

Gek, eigenzinnig en grappig: dat zijn de Brocs-muzikanten. Ga jij mee op tour?

Deze leeuw met hoog knuffelgehalte is net klaar met zijn optreden en belichaamt de energieke, ongebreidelde creatieve geest van illustrator Julie Daleyden. Zijn lange armen en benen kunnen in allerlei grappige posities zitten, waardoor hij ideaal zijn als decoratie in de kinderkamer en als speelgoed.

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642759

CollectieLes Broc'N Rolls
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffelpop leeuw Roméo uit Les Broc'n Rolls van Moulin Roty. Dit jaar verwelkomt Lucien het paard vier nieuwe metgezellen met elk hun eigen stijl en looks: Niko de fret, Elvis de hond, Pablo de olifant en Romeo de leeuw. Check zeker de andere karakters uit de Broc band, ze matchen perfect. 

Afmetingen: 51 cm hoog
Materiaal: katoen, polyester en elastaan
Leeftijd: vanaf 0 jaar

_

Les Broc'n Rolls zijn gekke, eigenzinnige en grappige muzikanten met stuk voor stuk een coole look. Deze speelkameraadjes zijn net klaar met hun concert en belichamen de energieke, ongebreidelde creatieve geest van de illustrator Julie Daleyden van de collectie.Stijlvol en aantrekkelijk, deze ongewone dieren met lange armen en benen kunnen in allerlei grappige posities zitten, waardoor ze ideaal zijn als versiering en als speelgoed! Dit jaar verwelkomt Lucien het paard vier nieuwe metgezellen met assertieve looks, klaar voor een ritje met vrienden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.