Stoere puzzel Haaien - 100 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER037

Crocodile Creek 36 dieren (7)

Stoere puzzelkampioenen gaan helemaal los bij het zien van deze leerrijke kinderpuzzel van Crocodile Creek. Hij komt in een stevige koker en telt maar liefst 36 verschillende haaien. Leggen op eigen risico :-)

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384054-8

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDiep in de zee

Plezant & leerrijk tegelijk. Deze stoere puzzel van het populaire Crocodile Creek zit in een unieke koker met touwtje, bestaat uit 100 stukjes en toont 36 verschillende haaien... wist jij dat er zoveel verschillende bestonden? Er zit ook een blad bij met alle benamingen van de coole vissen op.

Aantal stukjes: 100

Afmetingen: puzzel 36 x 48 cm - doos ø12 x 20 cm

Leeftijd: 5+

Illustrator: Pete Oswald

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.312.712.70.63
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories