Stoere verhalenbundel - Draken en monsters

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH107

Vlieg mee met dit drakenboek vol brandende ogen, vlammende ademstoten, reuzengrote vleugels en giftige stekels. Gemene veelvraten terroriseren het dorp, jagen op kleine meisjes of mesten jonge kinderen vet. Maar stuk voor stuk delven ze het onderspit voor dappere, sterke of soms gewoon heel erg slimme jongelingen.

Kristien Dieltiens verzamelde de 20 spannendste draken- en monsterverhalen van over de hele wereld: van Joris en de draak uit onze streken, over Goran en het kasteel in de wolken uit Servië tot De drakenlampion uit China.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462915138

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurKristien Dieltiens
GenreFictie voor kinderen

Draken en monsters is een verhalenbundel vol avontuur die je kan voorlezen of zelf te lezen. Dit onstuimig (voor)leesboek over draken zet je in vuur en vlam. De schrijfster Kristien Dieltiens brengt in een levendige en beeldende taal oude, vergeten verhalen weer tot leven.

Met verhalen uit diverse culturen: van Vlaanderen en Griekenland, over Azerbeidzjan en Kenia, tot de Filippijnen, China en Indië.

Auteur: Kristien Dieltiens
Illustrator: Mieke Mertens
Leeftijd: 5 - 9 jaar
Pagina's: 168
Formaat: 21 x 25,5 cm
ISBN: 9789462915138

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.