Stoere zachte pop - Steven *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17318

Welkom in Haba's poppenwereld! (63)

Deze trendy lappenpop, die de naam Steven draagt, meet 38cm en komt met een T-shirt, overhemd, broek met riem, baseballpet en schoenen....

47,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 005578

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze trendy lappenpop, die de naam Steven draagt, meet 38cm en komt met een T-shirt, overhemd, broek met riem, baseballpet en schoenen. Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester.

Het speelgoed van HABA bevordert de ontwikkeling van je kind. Het hoogwaardige design van vorm en kleur stimuleert de zintuigelijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepast ervaring. Met HABA leert je kleine spruit de wereld spelenderwijs ontdekken.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03.800.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories