poupée branchée Steven

Stoere zachte pop - Steven *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17318

poppen wereld van Haba (56)

Deze trendy lappenpop, die de naam Steven draagt, meet 38cm en komt met een T-shirt, overhemd, broek met riem, baseballpet en schoenen....

47,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze trendy lappenpop, die de naam Steven draagt, meet 38cm en komt met een T-shirt, overhemd, broek met riem, baseballpet en schoenen. Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester.

Het speelgoed van HABA bevordert de ontwikkeling van je kind. Het hoogwaardige design van vorm en kleur stimuleert de zintuigelijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepast ervaring. Met HABA leert je kleine spruit de wereld spelenderwijs ontdekken.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03.800.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :005578

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories