pop - Greta

Stoffen pop - Greta

Staat: Nieuw product

Haba

HAB143

poppen wereld van Haba (61)

Greta is een zachtste knuffelvriendin voor alle kinderen.

Vanaf de eerste dag vergezelt ze haar kleine eigenaar bij elk uitstapje. Ze biedt troost als er tranen vloeien, houdt ervan urenlang te spelen en te ontdekken en waakt tijdens het slapen.

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303150

TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit is een zachte en soepele eerste pop van HABA. Een prima speelkameraadje maar ook een mooi welkomstcadeau voor baby’s . Ze komt verpakt in een hoogwaardige cadeauverpakking en speelt graag met de andere lappenpoppen van Haba!

Geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar.

Afmetingen: 24 x 9 cm

Materiaal: polyester

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.51715.50.314
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories