caneton Pilla - Floppy

Stralend mini Floppy eendje

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ17872

Dit schattig mini floppy eendje van Steiff is gemaakt van knuffelzachte pluche (100% polyester) dat heel natuurlijk aanvoelt en als je er eentje...

24,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 073335

Dit schattig mini floppy eendje van Steiff is gemaakt van knuffelzachte pluche (100% polyester) dat heel natuurlijk aanvoelt en als je er eentje in je handen gehad hebt, laat je hem misschien nooit meer los. Wasbaar in de machine op 30°. Met geel "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen. Deze zachte vriend is ideaal als eerste knuffel en als je baby nog sabbelt.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.