Strandemmer Bucki - Garden Green

Stevig strandaccessoire en zeefje voor kleine handjes

Staat: Nieuw product

Quut

MCH390

Quut must-haves for outdoor play (16)

Bucki, hét strandaccessoire voor kleine handjes. Na Ballo, de morsvrije emmer, voegt het Belgische Quut een nieuwe speelgoedemmer toe aan hun collectie strandspeelgoed.

Dit groene emmertje heeft een stevig handvat en bijpassende zandzeef. Dit duo is gemaakt van duurzaam, recyclebaar plastic, vrij van nare stoffen.

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU173021

CollectieGarden Green
TypeEmmertjes
KleurGroen

Strandemmer Bucki Garden Green uit de collectie van het Belgische QUUT staat garant voor urenlang speelplezier! Gebruik de emmer en bijpassende zeef om schelpen en andere kleine schatten te verzamelen, wassen en vervoeren. Bouw je graag zandkastelen? Dan is Bucki het perfecte gereedschap, want het heeft een handige vorm en een vastklikbaar handvat. Voor wie graag blaadjes, takjes, bloemetjes en dergelijke verzamelt, is Bucki ook de perfecte metgezel.

  • Ergonomisch vastklikbaar handvat
  • Stimuleert fantasie, creativiteit, buitenspelen en interactie
  • Gebruik hem op het strand, in de tuin, in de zandbak of in het bos!
  • Veilig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken
  • Gemaakt van duurzaam, recyclebaar plastic, vrij van BPA, latex en ftalaten
  • Verkrijgbaar in 3 speelse kleurencombinaties
  • Matched perfect met de rest van de Quut strandcollectie >

Afmetingen: 14 x 17,6 x 18,7 cm
Gewicht: 200 gram
Materiaal: PP

_

QUUT uit België vindt strand- en waterspeelgoed opnieuw uit met moderne kleuren, stevige duurzame materialen en inventieve designs. Dit strandspeelgoed gaat lekker lang mee en zal je zelf nog voor je kleinkinderen kunnen gebruiken. Quut wil graag een liefdesrelatie creëren met je favoriete speelgoed, want dat betekent dat het speelgoed een leven lang meegaat. Het kan zelfs worden doorgegeven aan de volgende generatie. Next level duurzaamheid!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories