Super coole legpuzzel Een dag in het museum Ruimte - 48 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER051

Apollo 11 inspiratie (112)

Voor het Ruimte museum van Crocodile Creek heb je geen ticketje nodig.

Je haalt gewoon de uniek doos boven en begint te puzzelen. Voor je het weet waan je je echt in het prachtige museum vol coole raketten en intrigerende sterren en planeten.

18,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384063-2

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDag in ...

Ga voor een bezoekje aan het dino, ruimte of aquarium museum met de geweldige legpuzzels van Crocodile Creek rijk aan kleur en detail. Verpakt op een unieke manier in een doos die de vorm heeft van het desbetreffende museum. Een feest om elke keer opnieuw boven te halen en mee te puzzelen en een uniek cadeau voor elke puzzelfan.

Aantal stukjes: 48

Afmetingen: puzzel 45,5 x 61 cm - doos 25,5 x 25,5 x 7 cm

Leeftijd: 4+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.425.471.06
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories