Super leerzame observatiepuzzel - Dieren - 100 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ203

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Leer al puzzelend alles wat je ooit wilde weten over de dieren op onze aarde. Deze grote legpuzzel van Djeco heeft 100 stukjes, je betn dus even zoet. Maar eens hij af is zie je meteen ook welke dieren waar wonen op onze aarde.

Super leuk én super leerzaam dus!

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07420

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Kijk eens wat een grote legpuzzel van wel 100 puzzelstukjes over de dieren van over heel de wereld. Met het meegeleverde naslagboekje (in 6 talen) leer je de namen van de dieren en de gebieden waarin ze leven kennen. Super leerzaam! Bij de puzzel zit ook een poster met dezelfde afmeting als de puzzel, dus je kunt hem ook op de poster maken als het nog een beetje moeilijk is.

Inbegrepen: poster en naslagboekje
Afmetingen: 63 x 45 cm (100 puzzelstukjes)
Leeftijd: 6+

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
235340.928
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories