Super leerzame observatiepuzzel - Dieren - 100 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ203

Leer al puzzelend alles wat je ooit wilde weten over de dieren op onze aarde. Deze grote legpuzzel van Djeco heeft 100 stukjes, je betn dus even zoet. Maar eens hij af is zie je meteen ook welke dieren waar wonen op onze aarde.

Super leuk én super leerzaam dus!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07420

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Kijk eens wat een grote legpuzzel van wel 100 puzzelstukjes over de dieren van over heel de wereld. Met het meegeleverde naslagboekje (in 6 talen) leer je de namen van de dieren en de gebieden waarin ze leven kennen. Super leerzaam! Bij de puzzel zit ook een poster met dezelfde afmeting als de puzzel, dus je kunt hem ook op de poster maken als het nog een beetje moeilijk is.

Inbegrepen: poster en naslagboekje
Afmetingen: 63 x 45 cm (100 puzzelstukjes)
Leeftijd: 6+

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
235340.928
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!