circuit de chemin de fer Deluxe

superdeluxe trein circuit

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ14799

Dit is de meest complete BRIO train & road wereld die er bestaat! Een wereld vol actie met passagierstreinen, goederentreinen, havens en metro's,...

299,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Dit is de meest complete BRIO train & road wereld die er bestaat! Een wereld vol actie met passagierstreinen, goederentreinen, havens en metro's, compleet met stations, kranen, bruggen en figuren. Een must-have voor elke trein liefhebber! Laat je verbeelding de bestemming bepalen!Met licht- en geluideffecten. De set bestaat uit 87 onderdelen en komt met batterijen (2xLR44). Geschikt voor kids vanaf 3 jaar!

Deze video is al een leuk voorsmaakje!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
113.57302
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.