Supermini Spel - Kriebelbeestjes

Staat: Nieuw product

Haba

Mini cadeautjes, maxi pret! (397)

Kriebelbeestjes is een moderne memory in compacte vorm.
 
Welk insect heeft zich onder welke bloem verstopt? Als de kaartjes eenmaal bedekt zijn, moeten de spelers goed onthouden welk kriebelbeestje waar zit. Vervolgens bepaalt de dobbelsteen welke bloem je mag optillen. Wie de meeste kriebeldiertjes vindt, wint het spel.

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305507

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

In Supermini Spel Kriebelbeestjes van Haba leer je spelenderwijs alles over kriebelende beestjes. Dit klassiek geheugenspel met een nieuwe twist is een erg leuk geschenk voor kleine natuurvrienden!

4 bloemenkaartjes, 36 kriebelbeestjeskaartjes, 1 bloemendobbelsteen, 1 handleiding

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Aantal spelers: 2-5
Spelduur: 10 minuten
Materiaal: karton en beuk
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories