Gezelschapsspel - Roolygo

Te gek gezelschapsspel - Roolygo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ404

Een sociaal gezelschapsspel met speelse uitdagingen. Draai aan de pijl om je uitdaging uit te kiezen. De categorieën zijn gebarentaal, imitaties, sport of gekke uitdagingen voor de echte durvertjes! Ben jij de eerste die de uitdaging aangaat? 

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02094

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Te gek gezelschapsspel Roolygo van Djeco. Geschikt voor 2 tot 8 spelers. Eén spel duurt ongeveer 10 minuten. 

Ontwerp: Sandra Poirot Cherif
Leeftijd: vanaf 5 jaar 
Afmetingen verpakking: 31 x 28 x 0,5 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!