Toffe inlegpuzzel - Hulpvoertuigen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB178

Tatu-tatu! Wio-wio! Help jij de brandweer, ambulance en politie door deze leuke, houten inlegpuzzel te vervolledigen.

Superfijne eerste puzzel van Haba met grote houten stukken, en gemakkelijk te grijpen knoppen, die zorgen voor een snel puzzel-succes.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303184

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Met deze hoogwaardige inlegpuzzel 'Hulpvoertuigen' van Haba leert je kleintje op een speelse manier de verschillende hulpvoertuigen kennen.

Materiaal: Linde-multiplex, CE-label

Leeftijd: geschikt vanaf 12 maanden

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
107310.148
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.