Click Clack Boom

Top speelgoed: Click Clack Boom

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT035

Wat een bijzondere knikkerbaan!

Perfect voor kleine handjes die met het bijgeleverde houten hamertje de grote bal keer op keer naar beneden kunnen slaan. Volg hoe de bal om de boom heen slingert en als hij de voet heeft bereikt, begin je gewoon opnieuw. Actie, reactie.

46,90 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Dit is fijn en duurzaam speelgoed, prima voor de ontwikkeling van hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Sla de bal door het gat en volg de reis van de houten bal die rondjes draait rond de boom tot hij helemaal beneden is!

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Afmetingen: 24,7 x 24,8 x 28,6 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.


Leeftijdvanaf 1 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.5
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.

product referentie :5630