Uitnodigend boek - Het stuur van tuur

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH025

Op zoek naar een uitnodigend boek voor beginnende lezertjes? Zoek niet verder!

Vik gaat naar school. Op dag 1 gaat hij te voet. Op dag 2 neemt hij de fiets. Hij gaat ook met een kar, met de bus, met een koets en zelfs met een slee. En elke keer beleeft hij een nieuw avontuur. Ga je met hem mee op pad?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912960

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurRiet Wille
IllustratorFrank Daenen
GenreLeren lezen
ThemaBouwen en voertuigen

Dit vrolijk AVI-boek staat helemaal in het teken van het populaire thema voertuigen en hangt aan elkaar van rijmpjes, zoek- en taalspelletjes. De illustraties zitten boordevol originele details en leuke knipoogjes.

Auteur: Riet Wille
Illustrator: Frank Daenen
Aantal pagina's: 32
Afmetingen: 16,5 x 24,5 cm
Verschijningsdatum: 21/02/2018
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 6+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.170.250.23
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.