Uitzonderlijk mooie knuffelpop - Betty the batgirl

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU198

Geef een Superhero Star Party! (8)

Betty the batgirl heeft een speciale superheldenkracht, ze kan moeiteloos je hart veroveren en tovert een glimlach op elk kind gezicht. Ze is stoer maar ook knuffelachtig en lekker zacht.

Hét ideaal geschenk voor een stoere hartendief die er stiekem van droomt om als superheld de wereld te redden.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 93130

PersonageSuperheld
TypeKnuffels

Betty the Batgirl komt uit de poppencollectie van Great Pretenders vol exclusieve ontwerpen. Deze poppen zijn uitzonderlijk vanwege hun geborduurde details en mooie afwerkingsgraad. Betty the Batgirl komt zelfs met een afneembaar masker en schattige bloemenprint in haar superhelden cape.

Afmetingen: 15 x 5 x 0,1 cm

_

In je verkleedoutfit spelen met je kleine sidekick, het kan allemaal dankzij de fijne poppencollectie van Great Pretenders. Deze hangemaakte en tijdloze knuffelpoppen passen perfect bij je favoriete (verkleed)personages en spreken meteen tot de verbeelding van elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Geef een Superhero Star Party!
Inspiratie en stories