Uniek boek - Pap vertel eens

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN025

auteur Elma Van Vliet (15)

Fantastisch boek om samen met (klein)kinderen verhalen over vroeger op te halen of om cadeau te doen en terug te krijgen vol waardevolle herinneringen. Zo wordt het een boek van onschatbare waarde en leer je elkaar nog beter kennen.

20,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000346141

AuteurElma Van Vliet
GenreInvulboeken

Met Pap, vertel eens geef je je vader een uniek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over zijn herinneringen, dromen en wensen.
Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals zijn kindertijd, verliefd zijn, vader worden en de bijzondere band tussen vader en kind, schrijft je vader stap voor stap zijn levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat je vader het boek heeft ingevuld, geeft hij het weer terug aan jou. Zo leer je je vader nog beter kennen.

Auteur: Elma Van Vliet
Aantal pagina's: 160
Afmetingen: 25 x 18 cm
Uitgeverij: Spectrum
 

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd hun persoonlijk verhaal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.250.180.64
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories