Unieke parelset met weefgetouw - Mini pareltjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ880

Atelier Au Bonheur Des Filles (8)

In deze unieke parelset van Djeco zit een prachtig weefgetouw, kleine kralen, gouddraad en naalden om zelf de mooiste armbanden te maken.

Gebruik het weefgetouw om de kleine glaskralen aan elkaar te rijgen en maak prachtige armbanden om zelf mee te pronken of aan anderen te geven. Een perfecte en creatieve activiteit tijdens regenachtige dagen of schoolvakanties.

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09838

CollectieWorkshops
TypeParels
Technieken & ambachtenRijgen
Leeftijdvanaf 7 jaar

Parelset Mini Pareltjes van Djeco is een ideale kralenset voor kleine juweelontwerpers. Kinderen zullen het geweldig vinden om te beslissen welke kleuren ze samen gebruiken terwijl ze hun eigen unieke patronen creëren en een uniek, zelfgemaakt armbandje hebben als resultaat. Een geweldig cadeau voor het maken van vriendschapsbandjes.

Inhoud kralenset: 6 buisjes met minikralen, weefgetouw met bloemen, 2 klosjes gouden draad en een stapsgewijze handleiding met afbeeldingen

Afmetingen verpakking: 21 x 24 x 2,5 cm

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Design: Caroline Faup

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier Au Bonheur Des Filles
Inspiratie en stories