Verbazingwekkend boek - Alice in wiskunde wonderland

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN031

Het bekende verhaal van Alice in Wonderland, maar dan in een wiskundejasje. Klaar voor een uniek avontuur langs priemgetallen, breuken en tafels van vermenigvuldiging?

Alice is elf en houdt niet van wiskunde. Tot ze op een dag een bijzonder avontuur beleeft. Een zonderlinge man, Lewis Carroll, voert haar mee naar Wiskunde Wonderland, een plek waar wiskunde écht tot leven komt.

17,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401441193

Leeftijdvanaf 10 jaar
GenreEducatieve boeken

Deze avontuurijke reken- en wiskundereis is een aanrader voor kinderen van 10 tot ongeveer 14 jaar. Het is een toegankelijke introductie in enkele wiskundige onderwerpen die sommige als onverstaanbaar beschouwen. Geschreven voor kinderen, maar ook leerzaam voor diegenen die denken dat ze geen wiskunde kunnen begrijpen.

Alice ontmoet er de Gekke Hoedenmaker, de mathemagiër, de Kolderkat, de konijnen van Fibonacci en vele andere gekke wezens. Tijdens haar tocht leert ze alles over priemgetallen, de tafels van vermenigvuldiging, even en oneven getallen, de zeef van Eratosthenes, procentberekening, delingen, magische vierkanten (sudoku's), machtsverheffing en nog veel meer.

Auteur: Carlo Frabetti
Illustrator: Wendy Panders
Aantal pagina's: 192
Afwerking: Hardback
Afmetingen: 21,9 x 17,9 x 2,1 cm
Verschijningsdatum: 02/07/2018
Uitgeverij: Lannoo
Leeftijd: 10 - 14 jaar

 

Uitgeverij Lannoo is de grootste onafhankelijke uitgeverij in België. Hun publicaties zijn toonaangevend in de Lage Landen en ze hebben boeken van elke soort - van fictie tot non-fictie - voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen.  Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.180.220.54
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.