Voelpuzzel - Mijn eerste diertjes - 4 stukken

Houten inlegpuzzel met zachte tactiele stukjes

Staat: Nieuw product

Janod

JS223

Laat je kleine schattebout puzzelen en voelen aan deze heerlijke voelpuzzel van Janod, een houten inlegpuzzel die meer dan 1 zintuig stimuleert.

Lukt het jou om het kuiken, de kat, het hondje en het konijn op de juiste plek te leggen?

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07080

SamenstellingenHout
TypeInlegpuzzels
KleurMeerkleurig
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %

Kleurrijke voelpuzzel Mijn eerste diertjes uit de collectie van Janod. Deze houten inlegpuzzel is er voor de allerkleinsten en bestaat uit 4 stukjes in de vorm van baby dieren. Onder de stukjes wacht een verrassing: heerlijk zachte en tactiele pels om te strelen en aaien.

Leeftijd: vanaf 1 jaar
Materiaal: hout
Aantal stukjes: 4

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.