Vriendelijke klok - Tick Tock

Staat: Nieuw product

Ambi toys

JGA002

Tick Tock is een supergrappige klok voor de allerkleinsten. De oogjes bewegen en door aan de linker of rechterknop te draaien gaat er van alles bewegen binnenin de klok. Uiterst interessant babyspeelgoed voor jouw mini speelvogel.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 31235

Vriendelijke klok van Ambi Toys, als je aan de handgrepen draai draaien de wijzers of rinkelt de bel. Leuk actie reactie speelgoed dat de concentratie en fijne motoriek van je baby te stimuleren. Later is deze kleurrijke klok ook handig om met je groter kind echt de klok leren lezen.

Afmetingen: 13,5 cm

Leeftijd: vanaf 10 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
917.516.50.3
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!