vrolijke Peppa aankleedpop

Staat: Nieuw product

Hoppa

Ontmoet de schattig popjes uit de aankleedpoppen collectie van PEPPA®, een collectie van handgemaakte knuffelpoppen van natuurlijke materialen....

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ontmoet de schattig popjes uit de aankleedpoppen collectie van PEPPA®, een collectie van handgemaakte knuffelpoppen van natuurlijke materialen. Peppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Deze PEPPA aankleedpop wordt al gauw het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje van je kleine meid. Hoogte: 40 cm. Materiaal: 100% katoen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
04000.35
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen. Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.

product referentie :PP-BP08.75