vurig gezelschapsspel 'sterk als een draak'

vurig gezelschapsspel 'sterk als een draak'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Iedereen weet dat draken graag met vuur spelen. Daarom gaat het er bij hun jaarlijkse dakenwedstrijd heet aan toe tijdens een wedloop rondom een...

12,50 €

Add to my wishlist

Iedereen weet dat draken graag met vuur spelen. Daarom gaat het er bij hun jaarlijkse dakenwedstrijd heet aan toe tijdens een wedloop rondom een vuurspuwende vulkaan! Wie als eerste om de vulkaan wil rennen, heeft een drakensterk geheugen nodig.
Een vurige drakenwedstrijd voor 2 - 4 spelers vanaf 5 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Geheugen


Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.14.318.40.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5468

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's