Warm leesboek - Hugo 4 - Mond open!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH091

Het vierde boek in de succesvolle reeks over Hugo is een warm en leuk verhaal over krokodil Hugo die zijn angst voor de tandarts moet overwinnen nadat hij zijn tanden niet zo goed heeft gepoetst.

Oh nee! Krokodil Hugo heeft kiespijn! Maar hij is bang om naar de tandarts te gaan om zijn tand te repareren. Gelukkig is zijn vriend Konijn er die hem kan overtuigen. De tandarts blijkt trouwens helemaal niet zo eng als Hugo zich had voorgesteld.

14,95 €

8,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914643

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurMia Nilsson
GenreFictie voor kinderen
ThemaDagelijks leven
STOP/FINISTOP

Grappig leesboek Hugo 4 Mond Open valt op door zijn hippe illustraties en herkenbaar verhaal over het belang van goed je tanden poetsen met leesniveau AVI-M4.

Auteur: Mia Nilsson
Illustrator: Mia Nilsson
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 7 jaar 
Aantal pagina's: 40
Formaat: 26.5 cm x 20 cm
ISBN: 9789462914643

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.50200.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.