Wasbaar speeltapijt - Path of Nature

Uiterst zacht tapijt met reliëf en klein speelpaardje

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA065

Wasbare Lorena Canals tapijten (47)

Dit is misschien wel het meest iconische stuk uit de nieuwe collectie wasbare tapijten: een hip en streelzacht speelkleed!

Het is bedekt met ingewikkelde details die de texturen van het bos nabootsen, waardoor een authentiek miniatuurlandschap ontstaat.

239,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-PATH

Formaten120 x 160 cm
TypeTapijten

Wasbaar speeltapijt Path of Nature van LORENA CANALS is een uniek stuk voor in de kinder- of speelkamer. De onregelmatige rand, de materiaalkeuze, de verrassende tufttechnieken en verschillende poolhoogtes die zijn toegepast, zorgen voor een 3D-effect op het oppervlak van het tapijt. Een design dat perfect bij de verbeelding van kinderen past.

Dit wasbaar speeltapijt wordt geleverd in een katoenen tasje samen met een kleine knuffelkussentje van een paardje, voor extra veel speelplezier.

Onze tapijten kunnen gemakkelijk thuis gewassen worden in een gewone wasmachine. De Lorena Canals producten bestaat uit 100% natuurlijke vezels. Dit is de reden waarom de tapijten pluisjes kunnen afgeven na de eerste wasbeurten. Dit zal verminderen naarmate je het tapijt meer of minder wast (lage tot matige intensiteit). Elk stuk is uniek, vandaar dat er kleine variaties in kleur en vorm kunnen zijn. Ze worden één voor één met de hand gemaakt door ambachtslieden die elk detail in acht nemen, met 100% natuurlijke vezels en niet-giftige kleurstoffen.

Afmetingen : 120 x 160 cm, van 0,5 tot 5 cm dik
Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels - basis: gerecycled katoen - vrij van giftige kleurstoffen - geschikt voor vloerverwarming.
Herkomst: made in India

Was- en gebruiksinstructies: regelmatig stofzuigen, dit vloerkleed mag je ook wassen in de machine op max 30°C. Hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 8 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Maak je geen zorgen als er pluisjes verschijnen, dit zijn restvezels die worden geproduceerd door het snijden van katoen. De eerste dagen is het raadzaam om het vloerkleed met een harde borstel in de richting van het pluche te vegen, daarna kan je de stofzuiger gebruiken.
  • Mocht je lange of losse draden aantreffen, knip deze dan af met een schaar. Trek nooit aan een draad.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Vermijd drogen in de zon.
  • Niet stomen, geen droogkuis

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories