Wasbaar Tapijt Bloom - Golden - 120 x 160

Zacht goudgeel rechthoekig vloerkleed voor moderne kinderkamer

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA134

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Een ideaal vloerkleed, zacht en fluffy, voor een moderne kinderkamer.

Het grote Bloom tapijt komt uit de RugCycled®-collectie en matched perfect met moderne kinderkamer, bohemian slaap- of woonkamers maar zorgt vooral voor warme voetjes en extra sfeer. Weet jij al een plekje voor dit goudgeel exemplaar?

139,00 €

111,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-BLOOM-GLD-S

Formaten120 x 160 cm
TypeTapijten
KleurGeel

Wasbaar Tapijt Bloom Golden van LORENA CANALS met een elegante effen stijl en leuke kwastjes aan de uiteinden voor die zalige bohemian vibe. Dit design komt uit de RugCycled®-collectie, waarmee Lorena Canals streeft naar een zero-waste productie.

Combineer het goudgele vloerkleed met verschillende stukken uit de Fantasy Garden-collectie voor een unieke kinderkamer boordevol sfeer, of gebruik het alleen om je eigen interieur met zijn neutrale kleuren nog mooier te maken. Dit Bloom tapijt is ook verkrijgbaar bij De Kleine Zebra in natural, roze en een kleiner formaat.

Inspiratie met de Fantasy Garden collectie:

Afmetingen: 120 x 60 cm

Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels • Basis: Gecyclede textielvezels, voornamelijk katoen

Wasadvies: je mag de tapijt wassen in de machine (capaciteit 9kg of meer) apart op een delicaat programma max 30°C

  • Gebruik een mild wasmiddel en gebruik geen wasverzachters.
  • Kies een lage centrifugeerstand als het tapijt vlechten, franjes of pompons heeft. Laat het natte tapijt niet in de wasmachine liggen, want dan kunnen de kleuren doorlopen of vlekken maken.
  • Vermijd drogen in de zon.
  • Het tapijt kan pluizen, dit zijn restvezels die ontstaan bij het snijden van het katoen. De eerste dagen raden we aan om het tapijt met een harde borstel in de richting van het pluche te vegen, en daarna de stofzuiger te gebruiken.
  • Het gebruik van robotstofzuigers wordt afgeraden.
  • Mocht u lange of losse draden vinden, knip deze dan af met een schaar. Trek nooit aan een draad.
  • Uit de buurt van vuur houden.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories