Wasbaar Tapijt Ecocity met speel-accessoires - 120 x 170 cm

Wasbaar katoenen stadsplattegrond met 9 losse accessoires

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA149

Wasbare Lorena Canals tapijten (47)

Wie gaat er mee spelen in de Eco-Stad van Lorena Canals?

Dit kinderkamer vloerkleed is er écht eentje om op te spelen. Een plek waar kinderen spelenderwijs leren over verkeer, waar elektrische voertuigen de drukte overnemen met hun schone en stille vroom-vroom.

195,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-ECOCITY

Formaten120 x 170 cm
TypeTapijten
KleurCrème

Wasbaar Tapijt Ecocity met speel-accessoires uit de collectie van LORENA CANALS is een mooi stukje decoratie voor de kinderkamer, de speelkamer én een zachte speelplek voor autofans. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten op dit pluche afwasbaar speelkleed met stadsplattegrond, compleet met eigen wegwijzers, stoplichten, bomen, e-auto's, fietsen en zelfs een EV-oplaadstation!

Inclusief accessoires: bij het vloerkleed krijg je een katoenen tasje met Lorena Canals logo en 9 accessoires: 2 auto's, 2 bomen, 3 verkeersborden, een stoplicht en fiets.

Afmetingen: 120 x 170 cm

Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels • Basis: gerecycleerde textielvezels

Wasadvies: wasbaar in de machine

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories