Wasbaar tapijt - Ramona the Radish

Wondermooi vloerkleed in de vorm van een smakelijke radijs

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA082

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Kinderen en groentjes gaan wél samen, kijk maar naar dit geweldig radijsjes vloerkleed met ombré tinten in roze, gemengd met de ruwe natuurlijke kleur van de katoenbloem en groen gemêleerd garen als groen van de groente.

Ongetwijfeld de mooiste eye-catcher van je kinderkamer, met veel aandacht voor detail.

119,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-RAMONA

TypeTapijten
KleurRoze

Wasbaar tapijt Ramona the Radish uit de collab collectie Oli & Carol x LORENA CANALS - inclusief een gratis DIY textielspeeltje Ramona The Raddish van Oli&Carol. Dit handgemaakte deco item is versierd met getoupeerde vlechten die lijken op de wortels van de groente en wordt geleverd in een praktische katoenen draagtas die dient om het kleed in op te bergen.

Afmetingen: 100 x 150 cm

Materiaal: 97% katoen en 3% andere vezels - vulling: 100% gerecycleerde polystyreen parels

Gewicht: 1,7 kg

Gebruiksadvies: geschikt voor vloerverwarming - gemakkelijk te wassen, en kan in een gewone wasmachine gewassen worden -

Herkomst: gemaakt in India

Cool kids eat healthy! De ontwerpster van Lorena Canals werkte samen met haar dochters - de oprichters van Oli&Carol - om een exclusieve capsule collectie Oli&Carol X Lorena Canals te ontwerpen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl door van jongs af aan beste maatjes te maken met verse en gezonde groentjes. Deze collab collectie zitten ook enkele unieke katoenen kussens, originele muurhanger, tapijten en meer... allemaal in tot de verbeeldingsprekend groententhema.

 

_

Knappe tapijten die je gewoon in de wasmachine kan wassen en proper maken, hoe cool is dat? Zéker met kindjes in huis. Het concept van LORENA CANALS past perfect binnen de visie van De Kleine Zebra. Naast mooie tapijten zitten er ook kussen, opbergmanden, poefs en ... in hun collectie. Dit Spaans deco merk is een trendsetter en must-have voor elk modern huishouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
55802
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories