Wasbaar tapijt Veggie Garden | Met 15 stoffen groentjes

Hoogpolig kinderkamer vloerkleed, deco en XL speelgoed in 1

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA081

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Rechthoekig hoogpolig tapijt met organische look en verschillende poolhoogtes, dat je kan wassen in de machine met verborgen extra functie.

Want dit is niet alleen een mooi stukje vloerdecoratie, het is ook een leuk spel waar je verschillende soorten groentjes kan planten. Plant jij mee?

269,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-VEGAR

Wasbaar multifunctioneel tapijt Veggie Garden uit de collab collectie Oli & Carol x LORENA CANALS komt met een set van gevulde stoffen mini-groenten en is meer dan gewoon een vloerkleed.

Het hoogpollig tapijt heeft een reliëf dankzij de verschillende poolhoogtes en wordt geleverd met + een koordzakje met daarin 15 stuks handgemaakte katoenen canvas groenten: een combinatie van wortels, radijsjes en boerenkoolbladeren. Deze kan je 'planten' in de zakjes van het vloerkleed voor extra tuinier-plezier. Het geheel wordt geleverd in een praktische katoenen draagtas die ook dient om het kleed in op te bergen.

Afmetingen: 120 x 160 cm

Materiaal: 97% katoen en 3% andere vezels - vulling: 100% gerecycleerde polystyreen parels

Gewicht: 4,9 kg

Wasadvies: wassen in je eigen machine (met capaciteit van 10kg en meer) op fijnwasprogramma van 30°C - enkel mild wasmiddel, zonder witmakers en geen wasverzachter.

Cool kids eat healthy! De ontwerpster van Lorena Canals werkte samen met haar dochters - de oprichters van Oli&Carol - om een exclusieve capsule collectie Oli&Carol X Lorena Canals te ontwerpen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl door van jongs af aan beste maatjes te maken met verse en gezonde groentjes. Deze collab collectie zitten ook enkele unieke katoenen kussens, originele muurhanger, tapijten en meer... allemaal in tot de verbeeldingsprekend groententhema.

 

_

Knappe tapijten die je gewoon in de wasmachine kan wassen en proper maken, hoe cool is dat? Zéker met kindjes in huis. Het concept van LORENA CANALS past perfect binnen de visie van De Kleine Zebra. Naast mooie tapijten zitten er ook kussen, opbergmanden, poefs en ... in hun collectie. Dit Spaans deco merk is een trendsetter en must-have voor elk modern huishouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
561605.6
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories