Wasbaar wollen tapijt Woolly - Sheep Beige - Woolable collectie

Cosy beige schapenvel, wasbaar in de machine

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA591

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Geniet van de neutrale kleur en gezelligheid van wol met dit fluffy - op schapenvacht geïnspireerde - tapijt dat je gewoon kan wassen in de machine.

Een all-time klassieker en een multifunctioneel stuk voor elke hoek van het huis.

119,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WO-WOOLLY-BG

Formaten75 x 100 cm
TypeTapijten
KleurBeige

Wasbaar wollen tapijt Woolly Sheep Beige uit de Woolable collectie van LORENA CANALS. Een witte schapenvel is zacht om elke morgen op te landen met je voetjes, een voedingsstoel in de kinderkamer gezelliger te maken of te gebruiken als zacht vloerkleed om op te spelen. Ook leuk deco item voor een tiener- of je eigen slaapkamer.

Een milieu- en diervriendelijke keuze met alle voordelen van wol. Elk wasbaar wollen tapijt wordt geleverd in een handige katoenen draagtas voor opslag met een gratis antislip onderlaag om het op zijn plaats te houden.

Materiaal: 100% wol, gemaakt van ongeverfde wol getuft op gerecycled katoenen canvas • basis: gerecycleerd katoen

Afmetingen: 75 x 110 cm

Wasadvies: borstelen of stofzuigen, maar je mag hem ook wassen in de machine op fijnwas programma van 30°C - enkel mild wasmiddel, zonder witmakers en geen wasverzachter.

_

Cool kids eat healthy! De ontwerpster van Lorena Canals werkte samen met haar dochters - de oprichters van Oli&Carol - om een exclusieve capsule collectie Oli&Carol X Lorena Canals te ontwerpen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl door van jongs af aan beste maatjes te maken met verse en gezonde groentjes. Deze collab collectie zitten ook enkele unieke katoenen kussens, originele muurhanger, tapijten en meer... allemaal in tot de verbeeldingsprekend groententhema.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories