Wereldse puzzel & poster Steden van de wereld - 200 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER053

De wereld is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel.

Puzzel erop los met deze kleurrijke puzzel van de hele wereld, 200 stukjes, ontelbaar veel steden, vol kleur en fijne details... Het geheel zit in een fijne doos met als extraatje een poster met het eindresultaat op.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 382874-3

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenGeografie
STOP/FINISTOP

Een leuk uitdagend geschenk voor elke puzzelfan. Met de 200 stukjes maak je de hele wereld. Deze Crocodile Creek puzzel 'Steden van de wereld' zit in een leuke kokerdoos en er zit ook een poster bij om op te hangen of te gebruiken als referentie bij het in elkaar puzzelen.

Aantal stukjes: 200

Afmetingen: puzzel 33 x 48 cm - poster 40,5 x 61 cm - doos ø 10 x 30 cm

Leeftijd: 6+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.910.210.20.63
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/03/2019
Leerrijke puzzel!
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!